Укупно приказа странице

ZALIVNI SISTEMI

 
        
ZALIVNI SISTEMI - Hunter
  
Automatski zalivni sistemi Hunter više nisu luksuz, već potreba koja štedi Vaše vreme i novac. Optimalno dimenzionisan irigacioni sistem je siguran put ka ostvarenju cilja da svaka biljka bude adekvatno hidrirana.
 
Projektovanje i ugradnja zalivnog sistema koji može biti automatski (pokretanje pomoću elektronskog programatora) i polu-automatski (ručno pokretanje zalivnog sistema) sa ili bez senzora za kišu i mraz.
 
Na posebnu zonu sistema se instaliraju kapljači, obični ili kompenzacioni u zavisnosti od terena.
Poseban akcenat je stavljen na holender kompresione spojnice koje u mnogome olakšavaju montažu kao i demontažu dotrajalih ili nefunkcionalnih delova sistema.

Temelj svakog zalivnog sistema je i ispravan hidraulički proračun i odabir odgovarajućih provodnika, bitni su sledeći elementi:
 
                            * Statički pritisak vode
                            * Radni pritisak vode
                            * Radna količina vode
                            * Gubici pritiska u cevima i ostalim 
                               delovima sistema
                            * Hidraulično ponašanje raspršivača
 
Usled globalnog zagrevanja koje uslovljava klimatske promene i konstantni porast temperatura, iz godine u godinu, a naročito u letnjim mesecima, potreba biljaka za vodom je sve veća i veća.
Da biste Vaše sadnice i travnjak, kao vrednu investiciju, sačuvali u najsušnijem delu godine, potrebno je da im obezbedite optimalnu količinu vode, a tu Vam, mi možemo pomoći.
 
Kod nas možete pronaći kompletan program, globalnog lidera u proizvodnji irigacionih komponenti i sistema, renomirane firme Hunter. Mi projektujemo, obavljamo sva merenja uz obavezni hidraulički proračun, ugrađujemo sve elemente zalivnog sistema kako bi Vaše zelenilo bilo u top formi i tokom letnjih meseci, neka Vaše dvorište bude naša briga!
 
     
   
  
   

Нема коментара:

Постави коментар